- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de MARÇ de 2021 per ordre anvers a l’arribada


.- Riu Albaida, pont Moli Cremat, no sé a qui correspon fer neteja als ponts dels rius. Però açò a banda de ser una gorrinada de canyes i fem, també fa dies i dies que hi ha un gos mort estancat. No es pot viure de la mala olor que desprén. No estaria de més una ‘passadeta‘.


.- Aquestes ulleres s’han trobat al carrer Arcón, actualment les han depositades a l’IES Vicente Gandia.


.- En aquest cas no és una foto denúncia sinó tot el contrari.
A poques hores de Sant Josep faig una crida al poble de Castelló, un poble faller a què omplim els nostres balcons de falla de falles 2021.
Que no decaiga l’esperit faller.


.- Està a punt de rebentar, per què no el buiden? És un perill.


.- Ací teniu unes fotos de fem que tira la gent als horts que m’he trobat pel camí del molí cremat anant al riu Albaida.


.- Depriment l’estat del parc enfront del cementeri i perillós


.- Açò és el que em trobe dia rere dia a la porta de ma casa. Hui en són 2, però ahir eren 4.
Agrairia a totes i tots els veïns del carrer Jaume Roig i carrers de la zona que tinguen animals, que els porten a fer les seues necessitats als PipiCans que ha habilitat el poble i deixen de fer malbé les façanes dels altres.

 


.- Aquestes caguerades són del carrer Sant Joan, enfront de la cafeteria. No cal fer més comentaris!


.- Carrer Sant Vicent a l’altura enfront del forn de Sauco. Quina llàstima ho conec tota la vida igual. A poc a poc ens caurà a trossos.


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -