- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de MAIG de 2021 per ordre anvers a l’arribada


.- No recorde l’última vegada que vaig veure brollar aigua d’aquesta font a la placeta del carrer argentina, s’hauria de fer alguna cosa ara que van apropant-se les calors de l’estiu…


.- Al carrer Colon, 30, cada vegada que plou açò és un perill, m’agradaria a qui corresponga que faça el favor d’arreglar l’envasament que es produeix a la balconada, ja que algun dia passarà una persona i serà tard, passarà una desgràcia, gràcies.


.- Netegeu els solars, per favor!


.- Mirant, aquest cotxe, que sempre, sempre, aparca, al pas de vianants, recordeu no feu com ell, aquests espais són perquè passen les persones, no per aparcar…


.- El sofà i la nevera en la cera, les persones per baix.

Informació publicada: La recollida d’ensers, ‘trastos’ i voluminosos es farà el pròxim dilluns, 17 de maig.


.- Si cau li farà molt de mal a algú ?

Carrer Germanies

.- Hola! Bona vesprada! Es podria fer alguna cosa o contactar amb l’amo d’aquesta parcel·la que fa molts anys que està així, i a partir d’ara fins que passa l’estiu… és un niu de runa, mosquits, gats, etc. I quan ja se n’ixen les rames de la figuera que és un arbre serri‘l per damunt del mur, ja és el tot!! La veritat que molesta pel que vos acabe d’explicar i més si vius enfront justet!! Gràcies.

Doncs si hi ha algun remei per a parar el que hi ha a eixe descampat… si es pot dir així o matar la figuera no sé.

Carrer La Sèquia

.- Ja que no és una ‘pixarrada’, menuda que menys que tirar un poc d’aigua, o fer que gos pixe en mig del carrer i no en la porta de la casa d’un altre. Un poc de civisme i educació, per favor!


.- L’estat d’alarma s’ha acabat… i els ‘gorrinos‘ han tornat!!!


.- Apareix senyal en tallar el brosseral, tot el món pujant en direcció prohibida, carrer Carles Carbonell.


.- Carrer Carles Carbonell amb camp de mines.

 


.- Pàrquing oficial de Carros de Mercadona!


.- Qual sevol lloc és bo per aparcar?


.- La pasqua ja s’ha acabat i encara està el contenidor, tant un com l’altre.


.- Es demana la col·laboració ciutadana, es va perdre ahir pel camí de Sant Joanet i estan preocupats, gràcies de bestreta.


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -