- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

PUBLICITAT

Imatges rebudes durant el mes de MAIG de 2020 per ordre anvers a l’arribada


Al final sempre paguen justos per pecadors

És la conclusió que s’obté davant les fotos rebudes aquest matí de diverses fonts i que sols uns quants no respecten la resta i fan el que volen sense pensar en els altres.

En una situació normal els amants de la naturalesa o la ciutadania respectuosa amb el medi quan es troben amb aquest panorama sols senten indignació i impotència, però a més a més estem en una situació d’alarma sanitària i aquesta gent que actua d’aquesta manera sols pot esperar la màxima repulsa per tota la ciutadania i si algú sap qui són caldria denunciar-ho.

La conseqüència del vandalisme que s’ha estés més enllà del cas urbà, i la creença d’alguns veïns del poble que els paratges naturals com la Font Amarga són per fer el que ells vulguen és errada. La realitat és que entre els uns i els altres aconseguiran fer-nos creure que no es pot fer res per tractar d’evitar aquests actes vandàlics i insolidaris.

Moltes vegades parlem dels responsables dels espais naturals, i reneguem d’ells i diem que és excessiu els sistemes que utilitzen i que impedeix l’accés a alguns llocs a persones que només volen gaudir de la naturalesa i són respectuoses amb ella, però als llocs on no es prenen mesures creix el fem, les destrosses, i fins i tot els atacs a la fauna i flora, cal recordar que aquest espai és realment una icona per a Castelló, per la qual cosa és molta la gent que acudeix cada cap de setmana, i lògicament, hi ha de tot, però Castelló es mereix tindre un espai així i entre tots hem de cuidar i estar pendent d’ell i denunciar aquells que sols volen destruir.

Aquests sols són unes quantes fotos de les dues dotzenes que he rebut!!! Gràcies a la gent que participa en CN per denunciar aquests fets.

Joanjo Puertos


.- Aquest raconet del col·legi, algú li ha pres gust i deixa el seu fem, tot un clàssic dins d’aquesta secció, vergonya, cavallers… 28maig2020


.- Més fotos per a denunciar el contrast de la natura i la nostra irresponsabilitat, quina llastima… no fa falta cap paraula més.

.- El contrast de la natura i la nostra irresponsabilitat, quina llastima… no fa falta cap paraula més.

Uns gaudeixen de la natura i altres la destrueixen!!!


.- A qualsevol bancal de Castelló, ací teniu la primera collita!


.- El velocímetre de la Ronda l’Almenà porta sense funcionar ¡¡UN ANY!! Quan pensa l’Ajuntament arreglar-lo?


.- És una llàstima que després d’anys d’escrits dels veïns i veïnes continuen fent cas omís, els solars continuen acumulant herbes, animals, fem i ara fins creixen contenidors… Carrer Atardecer…”


.- Nou abocador situat a la vora del riu Albaida, som un poble on pots trobar sempre un contrapunt.

i en front tenim…


.- Cal estar pendent dels guants voladors, no sé si la gent estira perquè no pensa en els demes, cosa que sol passar sovint o perquè no tindre contenidors apropiats per a tirar aquests a les eixides dels supermercats i la gent abans de portar-los a casa estira a terra!!!

Més fotos relacionades en els guants, contaminats?
Vorera avinguda de Cuba.


.- Contaminació per al veïnat de l’avinguda Blasco Ibáñez!!!


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -

3 Comentaris

  1. Avore si se respecta la distancia entre taula i taula en els bars I l’ora de tancament air divendres no pareix q importara molt aixo l’ajuntament deveria denominar un inspector q s’he pegara una volteta pels bars

  2. Jo pense que els tira per els dos motius, son un poc gorrinos i com no tinen lloc a terra

Comments are closed.