- PUBLICITAT -

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

PUBLICITAT

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de JULIOL de 2020 per ordre anvers a l’arribada


.- Al carrer Cervantes de Castelló fa vint dies que aquest palet està damunt de la vorera. Els veïns estem un poc farts.


.- Que està passant als nostres carrers amb la il·luminació?
A molts ens agradaria saber-ho, ja que passa a més carrers del poble a part dels que nomenaré tot seguit.
Aquesta és la tercera vegada que envie pel mateix motiu “LA FOSCOR”
El més fosc és el carrer que va del camí Sant Joanet fins a l’Institut, si eixa tota negra, amb la quantitat de perills que comporta tanta obscuritat.
Les altres dos són de carrer Pizarro.
Ara sí ara no, ara no ara sí.
Com podreu comprovar vam estar setmanes sense llum a la primera meitat del carrer i ara ja fa més d’una setmana que pareix li toca a l’altra meitat.
A cas no paguem els nostres impostos com els carrers centrals del poble on no falla cap fanal?
També al carrer Pere Calp, les fotos són 3 fanals de 3 cantons.
Al carrer Pere Calp hi ha més llum però perquè sempre estan aquests fanals apagats?
DEMANEM UNA SOLUCIÓ JA!!
Creguem que ja està bé la cosa.


.- La web de l’Ajuntament funciona malament o no funciona, a qui corresponga es podria arreglar, a l’hora de consultar informació és prou complicat accedir a ella…


.- En aquesta foto sols vull dir la frase que vaig escoltar mentre la feia “recollons que ous tenen”, ja està tot dit!!!


.- Els horts de Castelló s’adapten per a ser abocadors, si no tenien prou despeses i pocs ingressos, ara han de fer front a la neteja que deixa la gent que va passar l’estoneta allí i deixa tot ple de…


.- Tu, que avui has deixat una pasterada de pam i mig a la vorera de la meua porta, agrair-te la consideració que has tingut en posar una bosseta verda per dissimular-ho.
Però comentar-te que no has acabat la feina que si ho ha fet el teu gos.
No creus que hauries de tornar i netejar-ho? No et preocupes, a mi no em suposa cap esforç ser un escombraire, i a més neteja merdes, això si, el plàstic te l’havies d’haver estalviat…


.- Al carrer de dalt, ahir de 15 de juliol, no han passat pels trastos. Com és tan ampla la cera, i el carrer més, una llastima desaprofitar el carrer per a deixar els trastos. #fotodenúncia.


.- L’obscuritat de Castelló

Fa por caminar a les 11 de la nit des del camí Sant Joanet fins a l’Institut. Està clar que continuem amb problemes lumínics, 8 fanals sense funcionar fins a l’Institut.


.- Les gestions a l’ajuntament de Castelló
Fer una gestió a l’ajuntament és com a mínim complicat, si vas presencialment a l’ajuntament la cua és interminable, en el nostre cas intentem demanar una cita amb l’alcaldia i ens diuen que no podem pujar al primer pis, que hem de fer-ho telefònicament, hui dilluns 6 de juliol hem cridat unes 10 vegades al 962450100 i l’única resposta obtinguda hi ha estat la de l’operadora, a hores d’ara impossible parlar amb l’alcaldia.


.- Escombraries al camí Carboners
Durant aquesta setmana passada vàrem veure un cotxe fosc gran amb quatre joves i una bossa d’escombraries per fora la finestra del cotxe, endevineu on ha acabat?
Les fotografies estan preses al camí Carboners. No és l’única vegada que passa, la majoria d’horts estan plens de restes de fem que aquesta gent deposita cada vegada que puja cap a dalt.


.- Ni als nostres difunts deixen en pau

Aquesta setmana dues vegades, però aquesta vegada sí que estic de veritat indignada i trista.

Ja és la quarta vegada que al meu pare li furten o desfan el ram al cementeri. Però aquesta última ja ha sigut la goteta…

Des del setembre que és la sega que tenia un ram d’arròs guardat per posar-li’l al meu pare en una data molt assenyalada per a mi, que era aquest 6 de juny… Doncs el ram ja no està, ha desaparegut, com altres vegades ja havia passat, que o bé desapareixia o bé li’l destrossaven.

Clarament açò està intencionat i sols volia dir que els nostres difunts mereixen descansar en pau i sobretot les famílies que amb tanta estima i cura anem a posar-li el ram… És la nostra manera de sentir eixa persona més a prop de nosaltres i aquest acte és de ser una persona sense sentiments i empatia cap als altres.


.- Placeta Pepe Roig, engrunsador trencat, preguem que l’arreglen al més aviat possible!!!

Gràcies Sr. Alcalde.

 


.- Com moltes de les queixes que s’han fet ja sobre aquest tema, m’uneixo a les altres però aquesta vegada vull denunciar les terrasses dels bars que obrin abans de l’hora establerta per llei…

Al nostre poble hi ha cafeteries que estan obrint a les 5.30 h la terrassa i la tenen ja plena a eixes hores.

Aquest acte fa que els veïns i veïnes no puguem descansar i que cada dia a les 5.30 h estem en peu vulgues o no vulgues… Veus altes de la gent, arrossegar cadires i taules per muntar la terrassa.

Aquest escrit el faig d’una manera general i sense adjuntar foto perquè no vull que açò m’ocasione represàlies com ja m’ha passat altres vegades per anar a queixar-me a bones, però si vull que a qui li corresponga preocupar-se que faça complir la normativa i prenga consciència del que està passant…
A títol personal ja aniré a posar la meua queixa per escrit on corresponga.

Gràcies per obrir aquest canal de denúncies, fa molta falta en aquest poble que la gent prenga consciència de moltes coses… Igual que, tema diferent però molt més important, els cotxes aparcats al pas de vianants… 4 cantons, 4 passos de vianants i els 4 amb cotxes aparcats.


.- Curiós concepte del reciclatge. Quant tardarà la natura a eliminar aquests residus?


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -

7 Comentaris

  1. És evident que el Poble funciona. “Es queixa doncs respira”. Ara cal que les queixes siguen ateses. Estem prenent consciència que, el Poble, som NOSALTRES i les nostres cases.

  2. No sé si és efectivitat o coincidència, el més important és que en la web jo no apareixen coses estranyes. ???????

  3. Si sols fora la web, l’aplicació del mòbil també falla els enllaços moltes vegades!!!

  4. A la queixa de la web de l’ajuntament, a mi en passa el mateix, pensava que era el meu ordenador però ja veig que no.

  5. Tota la meua solidaritat amb “Ni als nostres difunts deixen en pau” i compartisc la seua indignació.

Comments are closed.