- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de SETEMBRE de 2020 per ordre anvers a l’arribada


.- No és el dia 30, ni el dia 31, ni el 2 ni el 3, és el dia 1 de bon matí, a no ser que siga festiu, serà difícil comprendre açò?
Sí que deu ser…


.- El contenidor de reciclar plàstic després de molts dies ple, al final ahir 11 de gener van vindre a buidar-ho. Així és com va quedar després d’anar-se’n el senyor del camió de recollida, lamentable com ho va deixar dit senyor.
Açò és en el carrer Hernan Cortés, encreuament amb Tomàs Estruch.


.- Ens envien aquestes fotos i ens comenten: aquest cotxe està per la zona de l’hambur aparcat on li rota i en una impunitat que dóna vergonya. Dificulta el pas de vianants per la vorera, dels vehicles pel carrer, i impedeix també l’accés a les cotxeres del voltant, a més a més d’estar damunt d’un pas de vianants, i en la vora groga. Pot passar-se un cap de setmana mal aparcat, ací o allà sense que li passe res.


.- Ens informen que a la Plaça del País Valencià els ‘reis‘ ja han arribat i han deixat els seus regalets, vergonya cavallers!!!


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.