PUBLICITAT

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN


Imatges rebudes durant el mes de GENER de 2020 per ordre anvers a l’arribada


Important!!! Feu cas als xiquets i xiquetes…

PUBLICITAT


.- El contenidor està al costat de l’ajuntament. Com es pot ser tan porc(a)? Tant costa ficar dins el material, que ha d’estar ‘exposat al públic’? Incívics, recicleu amb un poquet de classe, que estem a Castelló, no a una porquera.


.- Crec que no fa falta dir res… mirant prou!!!


.- PATÈTIC. Així, amb majúscules. Ja hagueren de tapar les portes dels habitatges de l’antiga fàbrica de paper pel gamberrisme. Ho feren pols. Ara vaig, faig ‘botelló‘ o passe l’estona allí al cotxe, i ja de pas em deixe la ‘merda’ i que l’arreplegue un altre. Una imatge patètica senyors. Hi ha una cosa que es diu ‘bossetes d’escombraries’, no t’ho deixes ací, arreplegueu i a 100 metres hi ha contenidors. Lamentable.


.- Aquesta foto és una de les moltes que rebem d’aquest lloc, fins quan deixarà de ser aquest racó un niu de runa???


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -