- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de SETEMBRE de 2020 per ordre anvers a l’arribada


.- Solar situat en el carrer Salvador Pons i ens indiquen que està ple d’escombraries i de més d’una rata, preguem al propietari que el netegen al més aviat possible.


.- A on està el civisme de la gent? Es veu que no han pogut clavar-la en la ‘bolseta‘.


.- Imatges del robatori que hem patit al tancat del molí cremat, calculem que ens han furtat uns 1500 kg de llenya, a més del forat fet a la tanca.
Hem de donar gràcies que ens han deixat llenya per a aquesta nit de Nadal poder torrar.


.- Aquesta és la mostra del civisme de certes persones. Riu Xúquer. Zona de La Barca. Costa el mateix portar-ho a tirar al riu que a l’ecoparc. Però segurament aquestes persones senten una gran satisfacció fotent el medi ambient i la resta de persones

Riu Xúquer, la Barca

.- És del dia 20 de desembre de 2020 a les 13.30 h, a l’encreuament de Lira Castellonense i el Ravalet i la Sang. La veritat que amb el centre del poble.


.- Farà cosa de 15 o 20 dies al carrer Joanot Martorell els veïns ens trobarem amb la sorpresa de què al solar que dóna des del carrer Franco (antiga discoteca), havien rebentat la porta, però amb paret inclosa. Estant uns quants veïns va donar la casualitat de què va passar la policia i va prendre nota del que passava. Passen els dies i ja ens trobem de què han tirat a terra el que hi havia rebentat amb les conseqüències de què està ple de rates que passegen per on volen. Però a dia de hui, per a més inri, ens trobem de què hi ha gent que li ve llarg anar al contenidor i tiren el fem ací dins. Ens agradaria que es posara remei al més aviat possible, ja que si deixem passar el temps, entre rates i escombraries ací no sabem el que pot aplegar a desenvolupar. Adjunte fotos perquè es puga veure l’estat en què està aquest lloc. Gràcies.

No sabem de qui és el solar, i pareix que l’ajuntament tampoc.

 


.- Llum avariada, carrer Carles Carbonell, número 107


.- Algú encara no distingeix els tipus de contenidor. O té dislèxia

Foto explicativa del significat caramull…


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -