- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de AGOST de 2021 per ordre anvers a l’arribada


.- M’he quedat sorpresa 😳 en veure que el projecte del carrer Sant Domènec, incloïa a part de carril bicicletes, aparcament i també una zona enjardinada.


.- Com es pot veure en aquesta foto ahir van caure fortes pluges i ja està una altra vegada envasat aquesta balconada, açò és un perill per a totes i tots, per favor a qui corresponga que pose remei. Carrer Colon de Castelló.


.- Aquesta és la protecció que queda després d’un accident que va haver-hi ja fa més d’un any al carril bici Castelló- Senyera. Preguem arreglar-ho al més aviat possible, perquè algun dia tindrem una desgràcia, els cotxes i motos passen molt de pressa per aquesta zona. Una tanca amb més protecció seria el més adequat. Gràcies


.- Aparcament o abandonament de vehicle en la via pública?, aquesta és la placa habitual d’un veí del carrer Cervantes, aquesta nit s’ha lluït en el seu aparcament.
Que fa la policia local?, mai hem vist cap veí de la zona que aquest tipus d’acció molt habitual en aquesta zona siga sancionada! Preguem que ens respectem i el que no vulga que el denuncien!


.- Per l’Utxera tenim un lloc amb una planta que està clar que li fa falta una bona retallada, ja que es menja part del camí, pregaria al propietari que li fera una bona retallada, per tal d’evitar un accident.
En la foto es veu que li sobra prou de fullatge i a continuació ve una corba molt tancada.


.- 11 d’agost i… vergonya cavallers!!!


.- Paperera trencada a la plaça de la Constitució, arreglar quan es puga, gràcies!


.- Ronda Racó de Cifre, a l’altura del carrer Cervantes la vegetació del solar envaeix el pas de vianants, i resulta molest passar per la vorera, preguem que retallen les plantes per no haver de baixar de la vorera.


.- Ahir vaig pujar a l’Ermita de Santa Anna i m’he trobat amb tot açò i molt més.

No ho podem deixar passar.
Gaudim i cuidem la natura.


.- No es deu cremar dins del casc urbà. Encara menys plàstics. Aquesta situació ja va ser tractada per l’ajuntament, però es torna a incidir. Demane per favor que no es repetisca. Gràcies


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -