- INFORMACIÓ -

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes d’AGOST de 2020 per ordre anvers a l’arribada


.- La falta de respecte al descans nocturn de les veïnes i veïns del parc de l’estació continua. Seguim havent d’intentar dormir a altes hores de la matinada amb crits, sorolls varis, música en els mòbils, etc.
A més a més ara hem d’afegir la falta de respecte a les zones de joc dels xiquets. Les imatges parlen soles: pots, embolcalls, papers varis (tenint una paperera a escassos metres dels bancs).
Per no parlar dels desperfectes que s’ocasionen en els gronxadors.
I no serveix l’excusa que tots hem sigut joves. Tots hem sigut joves però no tots els joves hem sigut ni són iguals.
Un poc de control nocturn per part de la policia no vindria gens malament.

 


.- Al carrer Salvador Gil es ‘passen pel forro’ les normes municipals, es tira el fem a qualsevol hora, es tira el fem i altres coses, com podeu veure açò és hui a les 9 del matí.


.- El passat divendres publicaven unes fotos pregant que aquest camí s’arreglara, ja que els canyars dificultaven el seu pas, estem molt contents, hui dimecres ens han comunicat que ja està arreglat, gràcies al que ha fet possible aquesta acció.


.- Tenim coses que no canvien en la nova normalitat… i no es el dia que toca clar…

 


.- Carrer Sant Rafel, del 21 al 23 – sense paraules!


.- 01:45h. L’últim ‘petorreig’ de moto se sent a la perifèria de Villanueva de Castellón. Els xics ja han fet les seues carreres, han cremat gasolina a la gana i ara, van a descansar. Les motos no són cap problema. En absolut. Haver-les trucat, sí. Amb l’actitud relaxada de les autoritats: els pares, autoritats locals… I també l’autoritat social. Tenim por a queixar-nos. I callem. Castelló poble respectuós.


.- Bon dia, la meua denúncia de hui.
En pareix molt bé que es vulga ajudar al sector de l’hostaleria per tot el que està passant, però d’ahí a què ja s’haja d’ocupar un sector d’aparcament per a minusvàlids ja em pareix un poc abusiu. En aquesta foto no es veu, però un altre dia les cadires no estaven sols ja en les ratlles blanques, no, estaven en la zona pintada de blau. Senyors, un poquet de coherència per part de tots no estaria malament, que si ara vaig jo en el cotxe, ja hi ha poc lloc per a aparcar, ens lleven places d’aparcament, no ja ací, on siga perquè puguen ampliar, però ja fins el lloc dels minusvàlids…


.- Supose que passaran els operaris de l’Ajuntament de Castelló a tallar les canyes, ja que en el dia d’ahir jo anava per la meua esquerra i em vaig haver de traslladar a la dreta per a evitar els canyars, en tanta mala sort que giraven tres ciclistes al mateix temps. Suposadament si el camí estiguera més lliure, possiblement cadascú haguera anat pel seu camí sense haver d’endur-se cap esglai.


.- La ciutadania castellonera col·labora perquè tot funcione com cal!!! Al carrer Germanies altura del número 26, la vorera està alçada amb el perill que entropesse qualsevol persona.


.- En aquestes fotos queda clar que no pensem amb els altres, sols amb nosaltres…
No deixa passar en cadira de rodes o carret per la rampa. Lleva visibilitat als cotxes que passen

 


.- Nova modalitat d’aparcament al carrer Salvador Gil, açò és tots els dies de l’any. No tenim ni respecte, ni educació, ni autoritat…


.- Volem informar des d’ací, (perquè és la manera que en vist que és més fàcil) que els espais on estan plantats els arbres del nou carrer Síndic Pere Calp (que per cert ens agrada molt) la terra que tenen va esgolant-se cap a dins o desapareguent, suposen que va ocupant llocs buits que tenen baix, a veure si poden reomplir perquè no se sequen, gràcies.

 


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -