- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes d’ABRIL de 2021 per ordre anvers a l’arribada


.- L’art pel carrer…


.- Borsa depositada fa diversos dies, preguem que passen arreplegar-la – gràcies


.- Una part del mobiliari de la Font Amarga torna a ser destruït, no en tenim com es pot fer mal a un paratge que ens representa com a poble, vergonyós!


.- Vergonyós!
Aquesta és l’entrada de l’escola el Severí, i així està tota la zona aquella. Pareix que s’ha convertit en el vàter de tots els gossos/es del voltant. Ja sé que hi ha moltes fotos denúncia d’aquest tipus en diferents zones del poble, però no he pogut resistir fer està, a veure si li cau la cara de vergonya a l’amo/a d’aquest animalet, perquè està clar que soles no va. Alguna cosa s’haurà de fer!!


.- Gos perdut a Castelló, no porta xip, si eres el propietari o el coneixes contacta en la Policia Local de Castelló – 607 847 844 -. Ja han trobat al propietari!!!


.- Al carrer Francisco Benetó, hi ha algun veí que es veu que en viure un temps fora del poble ha oblidat que el fem es tira al contenidor, i el tira al container d’escombres del veïnat dia si dia no, no deu pensar que ja fa calor i fa olor, a part que no és el seu lloc.


.- Sense paraules

 

 


.- Aquest mes comencem amb un clàssic de cada mes, tirar quan no toca i a on no toca!

Recordeu…


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -