- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes d’ABRIL de 2020 per ordre anvers a l’arribada


Facebook denuncia:


.- En tres punts del carrer Salvador Gil quan eixim a les balconades sols veiem herba créixer, ja sabem que estem en confinament però crec que alguna solució es tindria que prendre a l’abandonament que hi ha.


.- No està bé cremar dins del recinte urbà. Ni dins de la propietat d’una persona originant fums molestos i olors de plàstic cremat que molesten.


.- Són guants de plàstic, tirats per terra a les eixides dels supermercats, la gent els tira després de fer les seues compres. És una falta molt greu d’incivisme.


.- Us passe un parell de fotos de la plaça d’aparcament que sol tindre reservada un veí del carrer Cervantes a l’altura del forn de ‘Pacheco‘. És molt habitual aquesta actitud per part del propietari del vehicle i lamentablement tampoc és mai denunciat per la Policia Local.


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -