- PUBLICITAT -

 

El passat dissabte 25 de març de 2023, el Teatre Ideal va acollir la presentació de la nova novel·la del castelloner Fede Puertos, titulada ‘T’espere en Santa Anna’. L’autor, que ja ha publicat tres novel·les anteriorment, va ser el presentador i conductor de l’esdeveniment.

Per a totes i tots els que no vau poder assistir o els que voleu veure una presentació en un format diferent, ací us deixem el segon vídeo que van preparar amb uns formats menys reduïts, en els pròxims vídeos que anirem presentant participen:

Hui ens parla del Forn de Rafael Puertos i Teresa Martorell, per Milagros Martorell Martínez

La novel·la ‘T’espere en Santa Anna’ promet ser una obra captivadora i emocionant que mantindrà als lectors atrapats fins al final. El vídeo de Fede és una oportunitat única per conéixer a l’autor i escoltar-lo explicar sobre la seua obra i el procés de creació.

Portada

SINOPSIS: 

Novel·la historicoficcional basada en tot el conjunt que engloba el paratge de Santa Anna: l’ermita, el balneari, la residència, la naturalesa i moltes històries que, amb el pas del temps, es transformen en records.

“T’ESPERE EN SANTA ANNA”, abraça part les vides dels caps i dels treballadors del balneari, així com del seu entorn i de tots els hostes que estiuejaren l’any 1918. Tots tenen les seues pròpies històries, la seua feina, la seua família… però allò que mou la trama són els secrets que, a poc a poc, s’aniran descobrint.

Trobem alegria, bondat, amistat, tensió, (des)amor, enganys, corrupció i un llarg etcètera que porten al vertader clímax de l’obra: com l’enveja i l’avarícia, que junt amb un grapat de diners bruts, provoquen que la gent faça actes que marquen vides alienes.

Santa Anna 1912

- PUBLICITAT -