- PUBLICITAT -

CN | ACC

L’Associació de Serveis i Comerç de Castelló (ACC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, està organitzant una gran Fira del Comerç prevista per al pròxim mes d’octubre. Una ocasió excepcional per a tots els negocis locals, tant dins com fora de l’associació, per mostrar els seus productes i serveis, englobant sectors tan diversos com el comerç, l’hostaleria i altres serveis.

La proposta és crear un espai on cada negoci tinga l’oportunitat de muntar el seu propi estant, promocionant així les seues ofertes i donant-se a conéixer a la ciutadania i als pobles veïns.

Si estàs interessat o simplement vols saber més sobre aquesta iniciativa, et convidem a la reunió informativa que tindrà lloc demà dijous 14 de setembre, a les 20.30 h, al segon pis de l’Obrera. Durant aquesta trobada, es desgranarà en profunditat el projecte de fira, es respondran preguntes i s’aclariran qualsevol dubte que els negocis puguen tenir sobre la seua participació.

No podem oblidar que la finalitat d’aquesta fira no és únicament promocionar el comerç de Castelló, sinó també atraure a públic i clients potencials d’altres municipis del voltant. És una oportunitat única per posicionar la teua marca i ampliar la teua clientela. No deixes passar aquesta ocasió!

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -