- PUBLICITAT -

La Fira en commemoració de Santa Llúcia, establerta en 1604, enriqueix la seua oferta amb propostes gastronòmiques, culturals i actuacions en directe

CN | Aida

La història de Santa Llúcia, la santa cristiana, és commemorada el 13 de desembre. Santa Llúcia va ser martiritzada a Sicília durant la persecució de l’emperador Dioclecià al segle III. Aquesta data se celebra com a festa religiosa en molts llocs del món cristià. La Fira de Santa Llúcia a Castelló, està relacionada amb aquesta festivitat.

Castelló sempre manté viva la seua tradició. Demà, 9 de desembre, divendres, obrirà un any més la popular Fira de Santa Llúcia, un costum que es repeteix des de la seua fundació l’any 1604, amb el privilegi reial. Es tracta de la fira més antiga de la Ribera, que cada any es renova i millora perquè els veïns i visitants puguen gaudir d’un espai ple de gastronomia, actuacions musicals en directe, cultura, atraccions i un lloc de retrobament per a famílies i amics.

PUBLICITAT

Enguany, mentre celebrem una nova edició de la Fira Santa Llúcia, prenem un moment per reflexionar sobre la riquesa de la seua història, que continua sent escrita amb cada any que passa. Que aquesta fira continue sent un pont entre el passat i el present, connectant-nos amb les nostres arrels i inspirant-nos a crear noves memòries que perduraran per generacions venidores.

Programació completa

- PUBLICITAT -