- PUBLICITAT -

Els equips masculí i femení aconsegueixen l’ascens a la 2a Divisió després d’una destacada actuació en el Campionat Autonòmic de Triatló Estàndard a Navajas

CN | A7triatlo Castelló

El passat 30 de juny va tindre lloc a la població de Navajas el XXXIV TRIATLÓN DEL ALTO PALANCIA, Campionat Autonòmic de Triatló Estàndard, última prova puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular 2024. Fins allí es desplaçaren els nostres representants de l’equip masculí:

Jose Rubio
Carlos Sebastián
Nacho Tomás
David Marti
Andrés Calatayud

En aquesta ocasió no portàvem equip femení, però sí que vam comptar amb Raquel Ballester participant en el Campionat Autonòmic de forma individual. Després d’una competició molt disputada, els nostres xics finalitzaren la prova en 3ª posició, posició que ens atorga la victòria de la divisió de Promoció i ens confirma l’ascens a 2ª Divisió.

Pel que fa a les xiques, tot i no puntuar en aquesta prova, acaben la temporada en 5ª posició de la divisió de Promoció i també aconsegueixen l’ascens directe a 2ª Divisió.

Amb aquesta prova donem per finalitzada la Lliga de Clubs 2024, una lliga molt disputada i treballada per totes les companyes i companys, en la que s’han aconseguit els objectius inicials de la temporada i, en el cas dels xics, s’han superat aquests aconseguint la victòria.

Tanquem la temporada i comencem a preparar la següent, des del club volem convidar a tota aquella persona que estiga interessada a iniciar-se al món del triatló, o ja siga iniciada i vol formar part d’aquesta gran família, a què no s’ho pense més i se sume.#SomClub #SomEscola.

Com sempre agrair als nostres patrocinadors i companys de viatge, sense ells res d’açò seria possible.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací