- PUBLICITAT -

 

El passat 22 de febrer va finalitzar a l’I.E.S. «Vicente Gandía» el VIII Curs de Formació en Mediació Escolar al qual ha assistit un grup heterogeni format per famílies, professorat i alumnat, fet que ha estat valorat molt positivament.

Els participants han considerat l’experiència molt positiva i enriquidora tant per a mediar en conflictes escolars com a nivell personal, ja que es poden aplicar les tècniques apreses, com ara l’escolta activa, l’assertivitat i l’empatia en la vida quotidiana.

PUBLICITAT

Els formadors i formadores hem gaudit d’un grup molt participatiu, per la qual cosa volem felicitar-vos. Gràcies per l’esforç que heu fet venint a l’institut fora de l’horari escolar a formar-se en una ferramenta de resolució de conflictes tant útil com és la mediació.

Aquest curs es convoca bianualment, dura 6 setmanes ( un dia setmanal ) i el resultat és l’ampliació i renovació de l’equip de mediació que existeix al centre des de fa 14 anys, el qual vol ajudar a crear un bon clima de convivència en el centre.

L’I.E.S «Vicente Gandia» encoratja a participar-hi en properes edicions a tots els membres de la comunitat educativa. Entre tots podem col·laborar en la resolució de conflictes.

Masi Gregori Robledillo.
Ana Marzal Abarca.
Coordinadores de l’equip de mediació.
IES «Vicente Gandia»

- PUBLICITAT -