- PUBLICITAT -

 

El passat 28 de juny, va donar el tret de sortida a l’esdeveniment que, des de fa ja catorze anys, ompli d’esport i sacrifici els primers inicis de cada estiu.

Per davant, han passat cinc setmanes plenes d’il·lusió, emoció, diversió i sobretot esport, molt d’esport. A més, com cada any, fem que els nostres alumnes coneguen una mica més el nostre poble i el seu entorn, realitzant sortides cap als paratges com la font amarga, o fent divertides activitats pels carrers i places.

PUBLICITAT

Aquest any han participat un total de 110 alumnes, i avui finalment, podran aconseguir el desitjat diploma en què agraïm la seua participació.

També, no podem oblidar-nos de totes les famílies que, un any més, han dipositat la seua confiança en nosaltres. Sabem que no és fàcil en temps de pandèmia, i tots i totes hem seguit els protocols marcats per Sanitat.

Agrair també a l’ajuntament de Castelló i a la seua regidoria d’esports per col·laborar com cada any amb nosaltres, i fer que tot açò siga molt més fàcil i agradable.

Finalment, no volem acomiadar-nos sense mencionar als nostres patrocinadors, Airconect telecomunicacions, estació de servici Toscana i Sapertex S.L. Moltes gràcies pel vostre suport!

Posem el punt final d’aquest any, i ja tenim la vista en el proper, que serà el 15é Campus Multiesportiu. De segur que vindrà carregat de noves sorpreses.

Campus Multiesportiu Castelló

- PUBLICITAT -