- PUBLICITAT -

CN | Aida | Galeria fotos Joanjo Puertos

El passat 28 de juny, el pavelló Antoni Escuriet de Castelló va ser l’escenari d’una vesprada màgica plena de patinatge artístic i dansa. Organitzat pel Club de Patinatge de Castelló, el Festival d’Exhibició de Medallistes Nacionals i Internacionals va atraure una gran quantitat de públic, que va gaudir d’una mostra excepcional de talent i destresa.

L’esdeveniment, que va començar a les 19.00 h amb les portes obertes des de les 18:45 h, va comptar amb la participació de patinadores que han destacat tant en l’àmbit nacional com internacional. Les assistents van poder veure en acció a medallistes que van demostrar les seues habilitats en patinatge artístic i dansa, captivant a tots amb la seua elegància i gràcia sobre les rodes.

A més de les actuacions de les medallistes, el festival va incloure números de dansa contemporània i presentacions dels patinadors més joves del club, mostrant que el talent i la passió per aquest esport es cultiven des de les primeres edats. Aquestes actuacions van ser una mostra del gran treball i dedicació del club per fomentar el patinatge en totes les edats.

Castelló Notícies va estar cobrint l’esdeveniment i va fer un grapat de fotos, captant la gran exhibició que van realitzar les medallistes nacionals i internacionals, així com els grups tant de dansa com de patinatge. Gràcies a aquesta cobertura, més de mil fotos estan disponibles per a aquells que no van poder assistir, permetent-los gaudir de l’elegància, la destresa i la màgia del patinatge.

El festival no només va ser una oportunitat per veure en acció algunes de les millors patinadores del país, sinó que també va oferir una vesprada plena de bellesa i emoció per a tots els assistents. Els organitzadors van voler agrair a tot el públic assistent el seu suport.

El Club de Patinatge de Castelló va demostrar una vegada més la seua capacitat d’organitzar esdeveniments de gran qualitat, combinant espectacle, emoció i molt de patinatge. Aquesta jornada va ser una autèntica festa.

Equip tècnic

Amb aquesta exitosa edició del festival, el Club de Patinatge de Castelló continua sent un referent en la promoció del patinatge artístic i la dansa, inspirant a les noves generacions i oferint espectacles de gran qualitat al públic.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos, piqueu ací per anar a Flickr

Club Patinatge - fi de curs 2024_100

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací