- PUBLICITAT -

CN | Aida

Els Festers i Festeres de Castelló 2024 preparen una sorpresa única per a la nit de Reis amb la Festa RAFFNAL Techno, que tindrà lloc a les 00.00 del divendres 5 de gener a l’Espai Multiús de Castelló.

Amb l’objectiu de proporcionar una experiència inoblidable als residents de Castelló i visitants, els Festers han decidit apostar per una proposta innovadora en el marc de les celebracions de la nit de Reis. La Festa RAFFNAL Techno promet ser una explosió d’energia, ritmes vibrants i diversió sense límits.

L’Espai Multiús es transformarà en un escenari amb música electrònica, acompanyada de llums i efectes visuals que crearan una atmosfera única. La festa busca captivar a tots aquells que vulguen allargar la celebració del dia de Reis fins a altres dimensions.

PUBLICITAT

Els organitzadors animen a tota la ciutadania a unir-se a aquesta proposta diferent i descobrir una altra manera de viure la nit màgica de Reis. La Festa RAFFNAL Techno promet ser una manera de celebrar una de les nits més especial de l’any.

- PUBLICITAT -