- PUBLICITAT -

 

Benvolguts veïns i veïnes, pareix ahir quan el 5 de maig fórem proclamats Festers Majors del poble. I ja ha arribat el nostre moment, una setmana per a conviure amb major i amb més intensitat amb tots i gaudir de la festa del nostre poble.

Davant d’estos dies no podem oblidar-nos de la presència de les nostres famílies, amistats i de totes aquelles persones que han fet possible que puguem acomplir este somni. Esperem viure al màxim cada moment i fer que estes festes siguen inoblidables, tant per a nosaltres com per als que ens envolten, ja que ells també són part d’esta festa.

Cada vegada s’acosta més el moment i no podem esperar que arribe el dia de l’inici de les festes, ja que estem esperantles amb gran emoció. Les festes d’este poble són especials i úniques per la màgia que la gent desprén als carrers. Viurem instants de llum, pólvora i festivitat durant esta setmana tan intensa que tenim per davant. Així que, poble de Castelló, esteu convidats a gaudir tots de les festes amb nosaltres.

PUBLICITAT

Agraïm a l’Ajuntament tota l’ajuda que hem rebut durant este any. També saludem amb gratitud l’Associació Festeres de Moros i Cristians i els Sultans i Capitans de 2018, però sobretot els Festers i Festeres de 2018, ja que amb l’ajuda de tots ells ha sigut possible arribar a este moment.

Bones festes!

Andrea Balaguer Uberos i Eliseu Pla Alcover

- PUBLICITAT -