- PUBLICITAT -

 

L’Associació AFA-Respir s’uneix a la campanya de sensibilització per l’Alzheimer que s’està desenvolupant en tot el País València, hui 20 de juliol de 2018 a tingut lloc a Castelló.

Des del 10 de juliol i fins al pròxim 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, les Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer de la Comunitat Valenciana estaran bolcades en una campanya de sensibilització que està desenvolupant-se mitjançant les xarxes socials, i que es basa en mostrar imatges dels participants en grup, units pels muscles o les mans, formant un cercle, o fent pinya.

Es tracta de “Fent Pinya per l’Alzheimer” que, tal com va ocórrer amb gran èxit amb la campanya passada “Abraçades per la Memòria” pretén cobrir tot el territori valencià en una mostra de solidaritat i compromís amb esta malaltia que cada vegada afecta més persones, ja siga als que la pateixen com als seus familiars. En esta ocasió, el lema coincideix amb el lema del pròxim Congrés Autonòmic sobre l’Alzheimer ”Fent pinya creixem junts”; que tindrà lloc el 6 d’octubre a Algemesí.

PUBLICITAT

L’objectiu és que tot el públic s’unisca a esta campanya demostrant amb un gest la seua implicació amb l’Alzheimer. Cal recordar que l’OMS ha declarat la demència com una prioritat de salut pública, però lamentablement ni a l’Estat espanyol ni a la Comunitat Valenciana existeix en l’actualitat una política d’Alzheimer que previnga la situació en un futur.

Sabem que la xifra de persones diagnosticades amb demències es duplicarà a mitjà termini i si no fem alguna cosa hui, no estarem preparats demà. El projecte “Fent pinya per l’Alzheimer” és una iniciativa de la Federació Valenciana d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer (FEVAFA), entitat que des de fa mes de 20 anys lluita per millorar la qualitat de vida de les persones afectades i la de les seues famílies i esta composta actualment per 37 associacions assistencials en tota la Comunitat Valenciana.

Uneix-te a “Fent pinya per l’Alzheimer” esperem la teua foto. Pots trobar la campanya en la pàgina del Facebook Fent pinya per Alzheimer.

AFA-Respir

- PUBLICITAT -