- PUBLICITAT -

 

A migdia, es recuperaran un poc les temperatures i començarà a perdre força el vent

Amb una lleugera recuperació tèrmica a partir de migdia, les últimes hores de febrer i les primeres de març també caldrà anar ben abrigats. Al centre del dia, amb més sol i menys vent, els termòmetres s’enfilaran de nou fins als 15 graus i fins i tot els podran superar a partir de dijous.

PUBLICITAT

Hui encara comencem el dia amb avís meteorològic per vent al nord i per fred a bona part del nord i interior del País Valencià.

Durant el matí encara bufarà el mestral amb gana al nord, portant núvols mitjans que seran més abundants.

Les temperatures pujaran al sud, al centre i a la costa, i també ho faran al nord, on no obstant això l’ambient encara serà ben fred (amb màximes que no passaran dels 4-7 graus) i el vent accentuarà encara més la sensació.

Demà dimecres també serà un dia fred amb temperatures que es mantindran baixes a la nit i fresques al centre del dia. El sol anirà guanyant terreny i això farà que el sol condisca un poc més, encara que els valors que marcaran els termòmetres seran bàsicament els mateixos.

Per a la recta final de la setmana no cal esperar grans canvis. A la nit haurem de fer-nos l’ànim de continuar suportant el fred, però a migdia a mesura que avance la setmana els termòmetres quedaran a prop dels 20 graus al litoral i al sud del País Valencià.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -