- PUBLICITAT -

 

La nova televisió dels valencians i valencianes ha encetat per a aquesta temporada de tardor molts programes nous per captivar a tot tipus de públic: la sèrie La Vall, el programa de monòlegs Comediants, el talent xou Family Duo,  entre d’altres.

PUBLICITAT

L’aposta més forta de la cadena és Family Duo, un talent musical on els requisits per poder participar eren ser familiars i que, almenys, alguna de les dues persones cante. Aquest programa està actualment emitint-se els dissabtes a les 21:45, on podeu veure la primera fase del programa que són les audicions. Un jurat format per quatre membres: Mari Giner (cantant i actriu de doblatge), Sergio Alcover (director artístic), Sandra Cervera (actriu i cantant) i Carlos Marco (exmembre del grup Auryn). Per poder passar a la següent fase del programa, el duo haurà de convéncer almenys a tres de quatre membres del jurat. Si s’aconsegueix aquesta condició, el duo haurà de passar al públic on votaran per una segona actuació i on s’haurà d’aconseguir el vist-i-plau de més del 75% dels espectadors en plató.

En aquest programa s’han presentat dos castelloners, Anna Talens i Iñaki Talens, germans de 21 i 25 anys, respectivament. Aquesta parella castellonera ha passat dos càstings per poder accedir a la primera fase del concurs, les audicions. El programa on ells dos aparéixen s’emet el proper dissabte 27 de d’octubre a les 21:45h., l’últim programa d’audicons.

Family Duo està presentat pel valencià Joan Espinosa, però a més, després del capítol emés el dissabte, a les 23:45h comença Family Duo Extra, on es podran conéixer les inquietuds i alguns secrets dels participants del programa anterior. Aquest format de 20 minuts s’emet després del capítol del dissabte i de dilluns a divendres a les 20:35h. Family Duo Extra és presentat per la valenciana Sònia Fernàndez.

Com vam poder veure a l’anunci del programa, Anna i Iñaki interpreten una cançó del grup Smoking Souls, en valencià, titulada, Guarda’m l’aire. Podeu veure l’anunci publicitari ací baix. Què els dirà el jurat del programa? S’ho perdreu?

Dissabte 27 d’octubre, a les 21:45h en À Punt.

Spot de Family Duo

- PUBLICITAT -