- PUBLICITAT -

Falla «País Valencià» tot a punt per a una Presentació inoblidable al teatre Ideal

CN | Aida

Amb els preparatius en marxa i la il·lusió a flor de pell, la comissió de la Falla “País Valencià” es prepara per a una presentació extraordinària que promet deixar una empremta en la memòria dels seus fallers i falleres. L’esperat esdeveniment tindrà lloc el pròxim 20 de gener de 2024, a les 20.00 h, al Teatre Ideal, convertint-se en el punt de trobada de tota la comunitat fallera. La venda d’entrades per assistir a l’esdeveniment serà el dimecres 17 i dijous 18 de gener de 19.00 a 20.30 h al Teatre Ideal.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

Els nervis i l’expectació es deixaran sentir mentre es presenten les figures que lideraran la comissió durant les pròximes falles 2024. Volem destacar els noms que ocuparan càrrecs rellevants.

Àngel Barajas i Múrcia serà l’encarregat de portar la frescor i l’alegria com a president Infantil. La seua joventut i entusiasme prometen contagiar a tots els membres de la comissió.

PUBLICITAT

M. José Martínez i Pizarro assumeix el paper de Fallera Major, amb tota l’elegància i gràcia que la caracteritzen. La seua presència en l’escenari serà el punt àlgid d’una nit plena d’emocions.

M. José Martínez i Pizarro

M. José Pizarro i Salamanca liderarà la comissió com a presidenta, amb el seu compromís des de fa molts anys amb la festa fallera.

Amb la música, el color i la traca com a protagonistes, la presentació de la Falla “País Valencià” és la primera presentació que marcarà l’inici d’una temporada plena de celebracions i moments únics. Des de CN desitgem molta sort, èxits i sobretot que gaudi en aquestes falles que estan a punt de començar.

- PUBLICITAT -