- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i lectors/res i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Naix ‘Pilota Didàctica’, el web exclusiu de recursos didàctics de pilota

PilotaViu / València.

Un nou projecte castelloner naix, el web www.pilotadidactica.com, una plataforma divulgativa que recull multitud d’informació útil i contrastada per a aprendre tot allò relacionat amb el nostre esport. El web està pensat especialment per a tots aquells professionals de la docència que vulguen trobar recursos de tot tipus per a ensenyar pilota valenciana als seus alumnes i també per a aquells estudiants i públic en general que en vulga saber més del nostre esport. ‘Pilota didàctica’ està elaborat per un grup de professionals de l’àmbit educatiu amb experiència i coneixements en l’esport dels valencians. Compta també amb la particularitat que pretén ser un espai en constant ampliació. És per això que estarà oberta qualsevol aportació d’altres professionals que vulguen col·laborar activament en el projecte.

PilotaViu i Fem Gestió S.L, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació i Esports de la Generalitat Valenciana, han creat este web que explica aspectes relacionats amb la història de la pilota, les modalitats, els colps, el material, la puntuació o els equips i les posicions. També es pot trobar al web altre tipus de continguts ben interessants com recursos didàctics, vídeos, fotos i bibliografia relacionada.

‘Pilota didàctica’ es presentarà públicament el pròxim dissabte 8 de desembre (12.45 h) al Saló de l’Obrera – Biblioteca Municipal de Castelló de la Ribera. Al mateix temps, s’inaugurarà l’exposició #4AnysPilotaViu, una mostra que recollirà les millors fotografies del 2017 i altres documents relacionats en els 4 anys d’existència de PilotaViu, el diari digital de la pilota valenciana.

A més, Castelló acollirà el II Trofeu de Pilota Grossa aprofitant la vespra de la Fira de Santa Llúcia. El dissabte es jugarà la fase de competició en el carrer del Cine a partir de les 10 h, mentre que la final es jugarà a l’endemà, dia de la Fira, a partir de les 12 h. La inscripció, de 10 € per parella, s’haurà de formalitzar amb un correu electrònic a cslasardinera@gmail.com.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

- PUBLICITAT -