- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

La Societat Musical Lira Castellonera vol agrair públicament la col·laboració de totes les persones que diumenge passat dia 8 d’abril, foren testimonis de la il•lusió amb la que els membres de la banda participaren en la missa major que va oficiar el pare en Álvaro Armengol.

L’actuació musical en aquesta missa formava part del projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS que com saben, té com objectius, abastir l’excel·lència musical i participar al Certamen de Valencia i al festival de bandes de Jeju, Corea del Sud l’any 2019.

El públic assistent a l’església va agrair entusiàsticament amb donatius la música que un grup de instrumentistes de la banda més 4 fantàstics cantants solistes van oferir. Aquests donatius cal dir que són fonamentals per apropar-se als esmentats objectius planificats per a 2019.

La peça que es va interpretar en la magnífica acústica de l’església va ser La Missa en Sol menor de Vaugham Williams, dirigida per la nostra mestra Bea Fernández.

L’exigència musical era delicada i en un marc poc habitual per a la sonoritat a la que els nostres músics estan acostumats, el repte era posar la música a l’Eucaristia oferida pel pare Armengol combinant paraula i música i a jutjar per l’apreciació del públic, l’experiència va ser inspiradora i susceptible de ser repetida, qui sap?

Directora: Beatriz Fernández Aucejo

També la Societat Musical vol agrair la càlida acollida del pare Armengol, la seua actitud amable i cortès i l’entusiasme amb que va acollir la idea.

La resposta de tothom va ser la mostra explícita del que volem aconseguir: fer visible la banda en qualsevol espai, oferint generosament la nostra música a canvi d’altruisme i d’eixa manera estimular el sentit col·laboratiu i de participació dels nostres ciutadans i ciutadanes.

Farem més, ho farem encara millor.
Gràcies

Més informació sobre:

Els Anells Ingràvids
Aportacions i recompenses Els Anells Ingràvids

Societat Musical Lira Castellonera

- PUBLICITAT -