- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Dissabte passat 26 de maig de 2018, l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Castelló va celebrar la tradicional Festa de la Primavera amb l’assistència de nombrosos associats i associades a més de castelloners i castelloneres, els quals van gaudir d’una vesprada plena d’activitats culturals.

La festa va tenir lloc al Teatre Ideal, i va començar amb una obra de teatre, anomenada “El dia de la demanà” escrita i dirigida per Vicente Torregrosa on el públic assistent no parar de riure durant el temps que va durar, a continuació va començar un “PlayBack” on nombrosos artistes dirigits per Conchín Sala ens van fer gaudir de fabuloses interpretacions amb cançons de tots els temps i per finalitzar el nou Grup de Guitarra amb la direcció del mestres Julian Femenía i el cantant Julian Quirarte ens van sorprendre i ens van complaure amb l’estrena de la seua primera actuació.

Sols ens queda felicitar a tots els que van participar en aquesta gran festa, enhorabona a tots i totes!!

Conchín Sala
Julian Femenía

Picant ací podreu veure en les fotos els sentiment i la passió que ens van transmetre en les seues actuacions.

- PUBLICITAT -