- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

PUBLICITAT

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

La Plaça Pepe Roig s’obri al públic

Plaça Pepe Roig

La plaça de Pepe Roig ha vist com el pas del temps i el seu ús han anat deteriorant el seu aspecte, arribant a tindre elements fortament deteriorats. Per tant era el moment d’un bon rentat de cara. El primer que es va plantejar va ser repensar la seua configuració i funcionament. Per tant, en una primera ullada veiérem que la plaça presentava pel seu costat del carrer del Pla un vial de dos carrils que resultava excessiu per al trànsit que suporta. Per tant, la primera decisió va ser guanyar metres per a la plaça i per al ciutadà.

En segon lloc, prestàrem atenció a la posició de l’àrea de jocs infantils que recaia sobre l’Av. de Cuba, que és el carrer de més trànsit dels que envolta la plaça i per tant el lloc més insegur per a aquest ús. També observàrem que la plaça tenia un bon arbrat, plàtans que envolten el perímetre i dos exemplars de roures, però que el seu creixement ha estat malmès per les dimensions inapropiades dels escossells, alçant paviment i ocasionant problemes. Diagnosticats els problemes, veiérem que esta plaça (com moltes) té un doble caràcter: ser una zona d’estada, on jugar, sentar-se per pendre el sol, relacionar-se, etc… però també ser un lloc de pas dels ciutadans per anar als distints equipaments que queden al seu voltant (la llar de jubilats, poliesportiu, l’escoleta, etc…).

Tinguent en compte totes aquestes qüestions les obres van començar i a les poques dies van sorgir una sèrie d’imprevists que van donar pas a paralitzar les obres per a replantejar-se fer una sèrie de millores en els allotjaments de la instal·lació elèctrica, instal·lació d’aigües i realitzar una bona base de formigó perquè els rajols del terra tingueren una bona base per a millorar molt la seua durabilitat. Solucionats els tràmits les obres es van iniciar de nou i fins ara la primera actuació ja està pràcticament acabada, la segona fase és instal·lar els jocs infantils, degut a què la seua instal·lació es demorarà aproximadament un mes, s’ha optat per obrir ja la plaça al public perquè puga gaudir d’ella i quan els jocs estiguent es tancarà de nou uns dies per deixar-la definitivament acabada

Sols ens queda agrair a tota la ciutadania dels voltants la seua paciència i que ens disculpen pels problemes ocasionats.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací