- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

La Conselleria d’Educació adjudica la construcció del nou CEIP Severí Torres

Amb l’elecció per segona vegada de l’empresa que ha d’edificar el centre esperem que es pose fi a una espera de molts anys.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha adjudicat a l’empresa Vialterra Infraestructures, S.A. l’obra del nou Severí, amb un cost de més de 3,5 milions d’euros, en concret 3.767.800,77. Per a la construcció del nou Severí s’han presentat un total de 28 empreses. L’escollida finalment ha liderat les puntuacions establertes per la mesa de contractació. La nova adjudicació contempla acabar la construcció de 8 aules d’infantil i 15 de primària, un menjador escolar i un gimnàs.

El projecte va sortir a licitació el maig passat amb un pressupost global de 5 milions d’euros. L’adjudicació es va realitzar el passat divendres, renovar el Severí és una vella reivindicació de la comunitat educativa, de la Plataforma Cívica Castellonera, però gairebé ja pràcticament de tot el poble, tenint en compte que en realitat l’actuació ja ha sigut anunciada varies vegades.

Des del govern local, han expressat la seua satisfacció a cada pas que el Conseller Vicent Marzà ha donat des de 2016. I l’adjudicació de les obres és un pas dels més importants per a realitzar la construcció. Començades les obres el termini d’execució establert pel plec de licitació de l’obra és de 15 mesos, segons han apuntat fonts oficials.

- PUBLICITAT -