- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Ja us podeu inscriure a la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera

El Secretariat Local ja ha enviat a tots els contactes la Circular núm. 2 de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera, on recorda el lloc, la data i el tema de la secció monogràfica. S’hi pot participar com a assistent o com a comunicant. La circular indica terminis i altres condicions.

El full d’inscripció és autoemplenable i, per tant, es pot enviar fàcilment per correu electrònic.

També recorda a autors i editorials la possibilitat de presentar algun llibre relacionat amb la Ribera i la seua història durant els dies de l’Assemblea.

Si no rebeu el correu electrònic, comuniqueu-ho immediatament al Secretariat i us incorporarà a la llista de contactes. Cal tenir en compte que l’Assemblea d’Història de la Ribera ja no envia circulars per correu ordinari. Si coneixeu alguna persona interessada a rebre informació sobre l’Assemblea, comuniqueu-ho i serà incorporada a la gran llista d’amics i amigues de la Història de la Ribera.

XVIII Assemblea d’Història de la Ribera

- PUBLICITAT -