- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Gran èxit en la I Festa del Calvari

 

El passat dissabte 21 de juliol 4 associacions culturals del barri de l’Ermita van organitzar la I Festa del Calvari.

La comparsa mora Almohades, la comparsa cristiana Contrabandistes, els festers de Santa Bàrbara i la Falla Les Moreretes, amb el recolzament de l’Ajuntament de Castelló ens van preparar un gran comboi perquè les més de cinc-centes persones que van participar gaudiren d’una gran nit a la plaça de l’Ermita.

Les activitats començarem a les 20.00h. amb un passacarrer que va recórrer tot el barri i van fer dues parades per a refrescar un poc, una a la Xurreria i l’altra al Bar Xato, degut que la color era forta a eixes hores de la vesprada.

A les 22.00h ja estava tot apunt per a sopar i a la plaça de l’Ermita plena de gom a gom es disposaven a sopar i gaudir de la festa més de cinc-centes persones de totes les edats, sobre les dotze de la nit va començar la discomòbil on els més menuts i joves van estar ballant i gaudint de la música.

Durant el pasacarrer i la vetllada vaig tindre l’oportunitat de xarrar una estona en alguns membres de les associacions organitzadores i entre tots em van transmetre que la I Festa del Calvari pretenia ser un element de socialització per reforçar el sentiment de pertinença i d’identitat col·lectiva, afavorir la cohesió i la vertebració social i recuperar el sentit lúdic de la vida.

El balanç de la I Festa del Calvari “és molt positiu i ja estem pensant en la de l’any que ve on tractarem de millorar el programa d’activitats” han declarat membres de l’organització.

Per a veure i baixar la resta de fotos des de flickr piqueu ací 

I Festa del Calvari – fotos

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

 

- PUBLICITAT -