- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Gran èxit de ‘Bojos per la dansa’ en l’espectacle ‘Cinema Ideal’

Com ja és habitual per aquestes dates, el passat divendres 1 de juny va tindre lloc al teatre Ideal el festival de fi de curs de l’Associació cultural Bojos per la dansa, la coreografia direcció i presentació de l’acte va ser a càrrec de la professora de dansa Eli Sanchis, durant tot l’espectacle es va poder gaudir dels excel·lents resultats de treball i esforç de tots els alumnes de l’escola, el Teatre Ideal estaba de gom a gom.

A l’espectacle, anomenat “Cinema Ideal”, van participar al voltant del cent alumnes que formen l’associació i comptaren amb la col·laboració especial d’alguns dels components del grup de teatre Triloc i del ‘Sensei’ Adrian Navarro del club esportiu Daruma.

En aquesta ocasió, el festival va estar dedicat a l’etapa en la qual es projectaven pel·lícules a la sala (Teatre Ideal). Els assistents gaudiren una estona de les coreografies acompanyades de cançonetes de pel·lícules de totes les èpoques com Tómbola, la Pantera Rosa, Pretty Woman, “Zorba el Griego” i així fins a tretze coreografies.

L’associació Bojos per la dansa va ser creada en 2009 amb la finalitat de donar a conèixer el món de la dansa i encaminar professionalment els alumnes que vulguen dedicar-se a aquesta disciplina.

A l’escola, dirigida per la seua professora Eli Sanchis, s’imparteixen :

Dansa clàssica (a partir de 4 anys)

Dansa Espanyola (a partir de 8 anys)

Dansa per a adults.

Ens pots trobar a la plaça l’Ermita nº 7 (antic centre ocupacional) i pots contactar telefonant al 676 808 717.

Bojos per la dansa col·labora regularment amb l’Ajuntament de Castelló participant en activitats musicals, festives i culturals.

Picant ací podreu gaudir de totes les fotos de Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -