- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Gran concert a la Fresca de la Banda Jove ‘Lira Castellonera’

El passat dissabte 30 de juny de 2018, la Banda Jove de la Societat Musical ‘Lira Castellonera, dirigida per Raül Segui va fascinar tot el públic assistent que omplia la plaça de gom a gom dels plaers musicals a la plaça de l’Església de Castelló.

Durant el concert, la Banda Jove amb el marc incomparable de la plaça de l’Església i com és habitual, a un gran nivell ens van interpretar obres musicals com Abba Gold, Queen in concert, Jesucrist Superstar, West Side Story, La la land i Els Miserables, en tot moment acompanyats amb un muntatge audiovisual de Maria Perales i Baldo Perales.

Centenars de veïns i visitants van acudir a la plaça per gaudir del ja tradicional Concert a la Fresca, un concert extraordinari que va incloure un repertori molt variat, després d’aquest concert caldrà esperar el pròxim que ens espera, ja que aquest any la Societat Musical està contínuament presentant-nos noves propostes i mantenint les ja tradicionals.

Enhorabona a la Societat Musical Lira Castellonera, ja que sou tot un referent i un exemple de tenacitat i treball que creix cada any.

Fotos Concert a la Fresca Banda Jove

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -