Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Èxit de participació en la XXXIVa Volta a Peu a Castelló

Ací podeu veure i baixar de flickr totes les fotos de la cursa.

El passat dissabte 18 d’agost celebràrem la tradicional Volta a Peu en la seua 34 edició.

En una vesprada atípica si ho comparem amb edicions passades amb unes temperatures suaus per a aquesta època de l’any, a les 18h. de la vesprada començava la cursa dels més menuts. Al Parc de l’Estació és congregaren un elevat nombre de xiquetes i xiquets que ho passaren d’allò més bé corrent. Així mateix pogueren anar descobrint eixe al·licient que ofereix la competició popular i tots els valors que aquest esport pretén transmetre.

Al voltant de les 19.15h començaren a congregar-se tots els participants de la cursa absoluta pels voltants del Parc de l’Estació. Els nervis es feien notar entre els participants i l’oratge i el nou circuit urbà ens feia presagiar que seria una cursa ràpida. Només veient les cares de les corredores i dels corredors que allí es van congregar ens garantia que tindríem un gran espectacle i així va ser.

A les 19.30 en punt amb els núvols que tapaven el sol del mes d’agost i amb bastant d’humitat es va donar inici a la cursa absoluta. 8 quilòmetres d’un circuit totalment urbà i molt planet.

Des de castellonoticies.com volem donar les gràcies als organitzadors, totes i tots els participants, col·laboradors, autoritats, voluntaris i tota la població que va omplir els carrers per a animar els corredors.

Esperem estar el pròxim any en la XXXVa Volta a Peu a Castelló.

Picant ací podeu veure i baixar de flickr totes les fotos de la volta de Joanjo Puertos i Valerià Benetó.