- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

El Murcianet aconsegueix l’or de raspall individual

El Castelloner Adrián López Pardo “El Murcianet” de l’equip Alcàntera-Càrcer aconsegueix l’or en els JECV de raspall individual.

El trinquet d’Ondara va ser l’escenari de la fase final de la categoria cadet nivell A amb la presència dels millors jugadors d’aquesta temporada.

A la marina Alta es va disputar la fase final Autonòmica dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall individual de categoria cadet nivell A, amb la presència dels quatre millors jugadors.

El castelloner Adrián “El Murcianet” de l’equip Alcàntera-Càrcer va guanyar l’or, Diego d’Onda, la plata sent la revelació de la categoria quedant per davant d’especialistes d’aquesta modalitat, Jordi d’Oliva, va ser tercer i Raúl d’Ondara, va ser quart que no va poder jugar la fase final per estar lesionat.

Va lliurar les medalles el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López al costat dels entrenadors de les escoles finalistes.

Font de la informació: http://fedpival.es/

- PUBLICITAT -