- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

PUBLICITAT

Castelló prepara una visita guiada en vídeo per a la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera

És ja tradicional que durant la celebració de l’Assemblea d’Història de la Ribera es faça una visita guiada al poble amfitrió. En l’edició d’enguany s’hi introduiran algunes novetats. D’entrada, el Secretariat Local en col·laboració amb Castelló Som ha encomanat la confecció d’un vídeo breu que presente els paratges més significatius del terme i els elements més valuosos del seu patrimoni artístic.

Dissabte passat, 4 d’agost, es va enregistrar la part discursiva del muntatge. En el vídeo podeu veure l’equip de realització en diverses localitzacions. En la seqüència de fotos, a manera de making of, podeu veure la que donarà imatge i veu al relat: Núria Gregori; el realitzador, Àlex Garzó; el redactor, Xavier Martí; i dos assistents infatigables, Juanjo Puertos i Valerià Benetó. Les primeres imatges es van gravar a la plaça de l’Ajuntament; a continuació, feren parades a la porta del Mercat, al carrer dels Sants de la Pedra, a l’Obrera, al carrer Major, a la plaça de l’Església, al Ravalet, a la placeta de Llopis, a la plaça del Doctor Picornell i a la plaça de l’Ermita. Però el colofó del reportatge es va realitzar davall del pont del riu d’Albaida.

Este és el primer tast d’una visita guiada a Castelló que vos presenta el Secretariat Local de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera en col·laboració amb Castelló Som, un projecte que té com a objectiu la promoció dels valors i llocs d’interés que representen el poble de Castelló, per tal que tots el puguen conéixer i visitar.

Maikinoff XVIII AHR

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -