- PUBLICITAT -

 

Aquest 2023, CN fa cinc anys del seu naixement i volem expressar la nostra gratitud pel vostre constant suport i fidelitat. Gràcies a vosaltres, cada dia creixem en continguts i ens encoratgeu amb més força per continuar.

PUBLICITAT

Per commemorar aquesta efemèride, recuperarem les notícies més importants de l’any 2018, any en què vam iniciar aquest projecte.

L’equip de CN

Castelló acollirà la ‘masterclass’ de patinatge FreesTyle

El pavelló municipal Antoni Escuriet de Castelló acollirà el proper 26 de juny la ‘masterclass’ de patinatge FreesTyle, esport molt tècnic i visual, que combina l’equilibri, destresa i ritme.

La ‘masterclass’ estarà impartida per Pau Bosch, campió d’Espanya en la modalitat de clàssic, batlle i campió de copa d’Espanya en la modalitat de clàssic, batlle i bot, també ha segut seleccionat per la selecció espanyola per a participar en el campionat d’Europa i del món i per Adri Duccan subcampió d’Espanya en clàssic i tercer en batlle, dos grans mestres del patinatge FreesTyle, ja que actualment són els millors patinadors d’Espanya.

Vídeos de Pau Bosch

Els horaris de les classes de la ‘masterclass’ del 26 de juny seran el següents:

Iniciació (per a totes les edats) sessió 1 de 10.00h a 12.00h

Avançat sessió 2 de 12.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h.

Pau Bosch

Per fer la inscripció per la “masterclass” de patinatge o per rebre més informació pugueu contactar al correu electronic paupeles60@gmail.com o al whatsapp +34 635 398 099.

Cartell

Ací podeu veure les fotos del Campionat autonòmic de patinatge celebrat a Castelló

- PUBLICITAT -