INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El passat divendres, 9 d’Octubre de 2020 la Banda Simfònica ‘Lira Castellonera’ va realitzar un extraordinari concert a l’auditori Municipal Rex de Castelló, en aquest concert la Societat Musical Lira Castellonera amb la seua Banda Simfònica volia  retre homenatge a totes i tots els valencians en el seu dia.

En la primera part van interpretar obres dels més emblemàtics mestres valencians, des d’aquells que donaren inici al s. XX com és Pedro Sosa amb “Lo Cant del valencià” i el mestre Asins Arbó, passant per el volgut José Serrano i Luís Martí Alegre, fins a arribar al jove compositor canalense David Penadés, del qual escoltarem “Al·legories a la Muixeranga”.

Ja en la segona part vam comptar amb l’actuació conjunta del nostre cantautor Rafa Estrada i la Banda Simfònica, amb arranjaments de Carlos Benetó Grau.

PUBLICITAT

El públic assistent va gaudir de la música que ens representa amb un toc especial contemporani, passant una bona estona amb tots els músics de ‘La Lira’ i Rafa Estrada que ens feren sentir per moments d’allò més bé.

Durant el concert Vicente Climent, president fins a eixe moment, es va dirigir a tot el públic assistent, als musics i membres de la societat, i va fer un breu repàs de totes les activitats realitzades durant la seua etapa al capdavant de la societat i va agrair a tots el seu suport rebut, va acabar desitjant a la nova directiva sort i continuïtat.

Felicitem a la Societat Musical i a l’Ajuntament de Castelló per la bona organització de l’acte, ja que en tot moment va garantir la seguretat dels assistents i intèrprets, implantant les mesures de seguretat necessàries, així com al públic assistent pel seu bon comportament.

Com sempre picant ací podeu gaudir d’àlbum de fotos del concert.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací