- INFORMACIÓ -

 

Amb motiu de la commemoració del 8 de març, vos fem arribar l’exposició OBRINT CAMÍ, elaborada des de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta, agència de la qual forma part l’Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat.

PUBLICITAT

En 2021 l’Agència va editar un vídeo amb el material fotogràfic que, des dels diferents municipis, es van proporcionar, amb l’eslògan ‘Dones grans i valentes’. Enguany, s’ha volgut donar continuïtat a aquesta iniciativa, perquè a més de comptar amb unes fotos realment precioses, hem pogut recollir més imatges procedents dels 20 municipis que s’han adherit al Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Des de l’estima, i també des del més profund respecte, volem fer un homenatge a totes aquelles dones anònimes, dones grans i valentes que amb molt d’esforç i sense perdre el somriure tingueren la capacitat i la generositat de dur endavant tant el treball de dins de casa com el de fora.

A totes elles, moltíssimes gràcies per facilitar tant la vida a les generacions que vingueren després i senzillament per obrir el camí.

A més a més, tots els dijous de març el museu virtual ‘Obrint camí’. Homenatge fotogràfic al treball de dones anònimes es podrà visualitzar al Mercat Municipal de Castelló d’11 h a 13 h.

Esperem que vos agrade i la gaudiu tant com nosaltres en fer-la. Benvingudes i benvinguts a la Galeria Virtual, ‘Obrint camí’!

Font: – Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat i Noves Tecnologies
- PUBLICITAT -