- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Una mostra visual de la riquesa ornitològica de Castelló capturada per l’objectiu de José Mena Àlvarez, que destaca 15 aus comunes del nostre entorn

CN | Aida

Des del 25 de novembre, el Mercat de Castelló alberga l’exposició fotogràfica “Les has vist?” de José Mena Àlvarez. A través de l’objectiu, el fotògraf captura la bellesa de la natura local, destacant 15 aus comunes que es poden observar a l’entorn castelloner.

PUBLICITAT

Amb el seu estil únic, Mena Àlvarez ofereix una mirada íntima i captivadora de les aus en el seu entorn natural. El projecte, segons ell mateix explica al seu blog, és una expressió de la seua passió per la natura i el món rural. La mostra serveix com a finestra a la riquesa ornitològica de Castelló, amb imatges que retraten la diversitat de l’entorn, des dels tarongers fins a les muntanyes més salvatges.

El fotògraf expressa la seua filosofia, inspirada pel seu amic Juan Nava Stener, destacant la importància de capturar la natura sense interferir en la seua essència. Cada instant congelat a les seues fotografies forma part d’un projecte personal que busca interpretar la bellesa natural, respectant-la i preservant-la.

Amb aquesta exposició, José Mena Àlvarez convida el públic a explorar la seua percepció única de la natura, capturada amb habilitat i passió. Les imatges, més que simples fotografies, són testimonis d’una connexió profunda amb l’entorn que l’envolta. Una oportunitat imperdible per a tots els amants de la natura i la fotografia a Castelló.

- PUBLICITAT -