- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló acollirà l’exposició ‘Atrapa el rumor’ del 25 al 31 d’octubre al primer pis de la Biblioteca Municipal Joan Fuster.

PUBLICITAT

‘Atrapa el rumor’ és una campanya de sensibilització que es llança des del servei Pangea de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera i a través de la Regidoria de la Dona i Igualtat ens arriba a Castelló.

Juntament amb la regidoria d’Educació i la regidoria de Joventut, volem que els i les joves i tota la ciutadania prenga consciència del tema que ens presenta aquesta exposició.

Mitjançant aquesta campanya es treballarà per fer front als estereotips i prejudicis en contra de les persones migrants. Per així, poder contribuir per construir una societat més igualitària i respectuosa amb totes les persones.

L’objectiu primordial d’aquesta campanya és, doncs, promoure que les persones es qüestionen la informació que ens arriba des de diferents llocs. Proporcionant eines que ens ajuden a identificar i saber desmuntar, els rumors o les falses notícies.

Recordeu que l’horari de la biblioteca per poder visitar l’exposició és de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.30 h.

Aquesta exposició té l’objectiu d’aprendre a identificar els rumors i falses notícies que veiem dia a dia i en segon lloc qüestionar la informació i reflexionar sobre les conseqüències de la seua difusió. A les xarxes socials han augmentat els missatges racistes provocant actituds violentes sobretot entre els i les joves.

L’exposició consta d’imatges sobre la problemàtica migratòria i d’expositors dels rumors que més circulen en aquests àmbits: treball, sanitat, educació i serveis socials.

Esperem que als i les joves de Castelló els ajude a reflexionar sobre la igualtat i a ser millors persones.

- PUBLICITAT -