- INFORMACIÓ -

 

PUBLICITAT

L’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló ha organitzat una exposició commemorativa del 50é aniversari de la seua festa en la cambra agrària. L’exposició es podrà visitar els dies 14 i 15 d’agost en horari de 11 h. a 13 h. i de 19 h. a 21 h. També es podrà visitar durant el vi d’honor del dissabte 13 d’agost, que se celebrarà al voltant de les 23.45 h després de l’acte d’homenatge.

L’exposició compta amb una mostra de fotografies, indumentària, estendards, banderoles, trabucs, espases i altre tipus de material propi de la festa que els moros i cristians de Castelló han anat mostrant pels carrers al llarg dels anys, des del 1972 fins a l’actualitat. Totes les comparses que han participat en la festa, tant les que estan en actiu com les desaparegudes, tenen un espai reservat per a la seua exposició.

L’AFMIC també realitzarà altres actes commemoratius del 50é aniversari el dissabte 13 d’agost. De 19.30h a 22 h hi haurà un “tardeo” a la plaça de l’Om, patrocinat per 69 Brosses. A continuació hi haurà un passacarrer des de la plaça de l’Om fins al parc de l’Estació on tindrà lloc l’acte d’homenatge al 50é aniversari de la festa de moros i cristians a Castelló.

Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací