- PUBLICITAT -

El projecte valencià, que fomenta la connexió de la joventut amb el medi rural, amplia la seua oferta d’activitats amb el reconeixement d’Erasmus+

CN | Aida

La reconeguda iniciativa social i cultural, Expedició Juvenil Cavanilles, que compta amb el suport de la Diputació de València, ha estat recentment reconeguda per la Unió Europea dins del programa Erasmus+. Aquest pas representa una expansió significativa i un endolciment internacional per a aquest programa que s’ha consolidat com una referència en la formació i sensibilització de joves envers el medi rural valencià.

El programa, que naix amb la intenció d’acostar 50 joves d’entre 15 i 17 anys a la realitat cultural, econòmica, històrica i social del seu entorn rural, es desenvolupa al llarg de 14 dies durant l’estiu. Aquesta experiència educativa i aventurera, que es pot descobrir amb detall a través de la seua pàgina web Expedició Cavanilles, ha comptat amb la col·laboració de diverses institucions valencianes, entre les quals destaquen la Presidència de la Generalitat Valenciana, Conselleria d’Agricultura i Desenvolupament Rural, i Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Amb la incorporació al programa Erasmus+, Expedició Juvenil Cavanilles ha inaugurat també una nova activitat denominada “Cavanilles Explora”. Aquesta iniciativa pretén organitzar una ruta senderista mensual, dirigida a joves de 14 a 30 anys, amb l’objectiu de descobrir la riquesa natural de la geografia valenciana. Tots els interessats poden trobar més informació sobre aquesta proposta en el següent enllaç: Cavanilles Explora.

PUBLICITAT

Des de l’organització d’Expedició Juvenil Cavanilles es fa una crida als mitjans de comunicació i a la societat valenciana per a difondre aquesta nova proposta. L’esperit del projecte és clarament cooperatiu, social i dinamitzador, i busca oferir a la joventut valenciana una opció més per connectar-se amb les arrels, valors i paisatges que els envolten.

- PUBLICITAT -