- PUBLICITAT -

El poble es prepara per una jornada esportiva emocionant amb curses infantils a les 16.00 h i la cursa principal a les 17.00 h, el pròxim dissabte 16 de desembre

CN | Aida

Amb l’esperit de la Fira Santa Llúcia impregnant l’ambient, Castelló es prepara per a acollir la Volta a Peu de 5 km, una celebració esportiva que promet emocions i participació massiva.

Les curses infantils seran l’inici de la jornada esportiva a les 16.00 h, amb joves atletes i futurs campions demostrant la seua energia i passió pel fet de córrer. Castelló esdevindrà un escenari de rialles, esforç i moments inoblidables per a tots els participants.

PUBLICITAT

A les 17.00 h, tots els ulls estaran posats en la cursa principal de 5 km, on atletes de diferents nivells de competició es reuniran per mostrar la seua resistència i determinació. Amb un recorregut que captura la bellesa de Castelló, els participants correran pels carrers amb la meta de travessar la línia d’arribada amb èxit.

Els organitzadors esperen una participació massiva tant de la comunitat local, així com d’altres pobles i ciutats properes, creant un ambient festiu i saludable. La Volta a Peu no només celebra l’esperit esportiu, sinó també fomenta la cohesió comunitària i la salut activa.

Els residents i visitants estan convidats a unir-se a l’emoció i donar suport als atletes que participaran en aquesta jornada inoblidable de la Volta a Peu de 5 km a Castelló. Les inscripcions continuen obertes, i es preveu una gran presència de públic per gaudir d’aquest esdeveniment esportiu durant la Fira Santa Llúcia.

- PUBLICITAT -