- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquesta vesprada, a les 19.30 hores, l’Ajuntament de Castelló ha estat el punt focal de l’esperada revelació de la programació de la Fira de Santa Llúcia. Amb el saló de sessions com a testimoni, la regidoria de Cultura Festiva, actualment dirigida per Xavier Tortosa Penades, ha estat l’encarregada de coordinar les distintes regidories que intervindran en l’organització de les activitats planejades per a la Fira d’aquest any.

Cada detall, des de les actuacions musicals fins als espais temàtics, ha estat revelat, permetent als ciutadans conéixer els emocionants esdeveniments que prometen satisfer tots els gustos, entre els assistents, a part de gent de la política, també representants dels col·lectius Fallers i de les Festeres i Festers del 2024.

PUBLICITAT

A més, Joel Richart García, al capdavant de la regidoria d’Esports, ha presentat informació relacionada amb les activitats esportives que tindran lloc en el marc de la Fira de Santa Llúcia, assegurant-se que l’abast d’opcions siga prou ampli per a captivar la participació de tothom.

També han intervingut en la presentació el regidor de Cultura, Richard Garrigues i Raymi Navalon, animador sociocultural, per a finalitzar l’alcaldessa Horte Gómez, ha donat les gràcies a totes i a tots els que han fet possible aquesta fira.

Amb aquesta presentació, els castelloners i castelloneres han iniciat el seu compte enrere cap a una de les festes més esperades de l’any, amb els dos regidors somrients satisfets pel seu treball fet. El poble de Castelló està ansiosament esperant per acollir i gaudir de la Fira de Santa Llúcia, consolidant-se com un dels esdeveniments més destacats de l’agenda festiva local.

 

- PUBLICITAT -