- PUBLICITAT -

CN | Aida

El dissabte passat 4 de novembre, l’Auditori Rex es va omplir del món faller per a celebrar el 50é aniversari de la Falla Sant Doménech. L’esdeveniment va començar amb un emotiu vídeo que repassava la història de la falla al llarg de les seues cinc dècades d’existència, recordant moments inoblidables i anècdotes entranyables, l’esdeveniment va ser presentat i conduït per Carolina Cuenca.

Carolina Cuenca

El punt culminant de la vetlada va ser el relat del document que va donar origen a la primera reunió a casa de ‘Julio el peluquero’, on es van establir les bases per a la creació de la falla. Aquest document històric va desencadenar una sèrie de records i emocions compartides pels assistents.

PUBLICITAT

La cerimònia va continuar amb molts moments molt especials i emotius en el qual es va cridar a l’escenari una a una, a les Falleres Majors i Infantils que han representat a la falla Sant Doménech al llarg d’aquests 50 anys, juntament amb els Presidents Majors i Infantils de la mateixa època. Cadascun d’ells va rebre un emotiu detall en reconeixement de la seua contribució a la falla.

Falleres Majors Falla Sant Doménech, Montiel Lozano Carrasco i Natura Castillo Molina

El colofó final el va posar les Falleres Majors Falla Sant Doménech, Fallera Major Infantil, Natura Castillo Molina i Montiel Lozano Carrasco, Fallera Major, conjuntament amb les actuals Falleres Majors de Castelló 2024, Gemma Ubeda Sauco, Fallera Major Infantil i Rosa Remolí Daràs, Fallera Major, els qui també van ser presents per a ser part d’aquesta celebració històrica.

Falleres Majors de Castelló 2024, Rosa Remolí Daràs i Gemma Ubeda Sauco

La foto commemorativa de tots els participants va segellar l’esdeveniment, deixant un record inesborrable d’aquest 50é aniversari que quedarà gravat en la memòria de la Falla Sant Doménech i de tots els que van tindre el plaer d’assistir a aquesta emotiva vetlada.

Ací baix teniu un grapadet de fotos, per accedir a l’àlbum complet piqueu ací.

Falla Sant Doménech – 50é aniversari – 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -