- PUBLICITAT -

CN | Aida

Foto Valerià Benetó

El Memorial Pascual Momparler 2024 va ser tot un èxit, amb una jornada esplèndida i una organització excel·lent que va aconseguir captar l’atenció de tots els aficionats al ciclisme. L’esdeveniment, cobert per Castelló Notícies, va reunir una gran quantitat de participants i espectadors que van gaudir d’una emocionant competició.

La cursa va començar amb la presentació dels equips participants de la Copa d’Espanya Élite-Sub23, seguida de l’exida des de Castelló en direcció a Sumacarcer. Després d’un recorregut espectacular que inclourà el port de Sumacarcer i altres indrets emblemàtics, els corredors van tornar a Castelló per a disputar la meta.

PUBLICITAT

El ciclista del Valverde Team-Ricardo Fuentes, Sergio Geerlings, va emergir com a vencedor després d’una jornada competitiva, imposant-se en un sprint emocionant. La seua actuació destacada el manté en un lloc destacat a la classificació, mentre que el ciclista Haimar Etxeberria (Caja Rural-Alea) va continuar liderant la competició.

La cursa va estar marcada per diverses fases emocionants, amb moviments importants dels ciclistes Francisco Jesús Fernández (Extremadura-Pebetero) i Marcos Gómez i Cristóbal Ramírez (Technosylva Maglia Bembibre). Tot i això, va ser la fuga liderada per Geerlings la que va marcar la diferència, consolidant un avantatge significativa sobre el grup.

Després d’una intensa competició, els corredors van rebre els seus merescuts honors en una cerimònia d’entrega de trofeus. L’acte va comptar amb la presència destacada de Joel Richart García, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, així com els fills de Pascual Momparler, Erika i Pascual Momparler Guardiola.

Joel Richart García
Pascual Momparler Guardiola
Erika Momparler Guardiola

El Memorial Pascual Momparler 2024 va ser, sens dubte, una jornada memorable per als amants del ciclisme i un homenatge emotiu per a recordar a Pascual Momparler, un amant d’aquest esport i que ja forma part de la seua història.

Baix podeu veure l’àlbum de fotos complet i picant ací en Flickr.

12052024-Memorial Pascual Momparler 2024_191

Galeria de fotos

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací