- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos: Imma García i Joanjo Puertos 

El passat dissabte 25 de novembre, Castelló es va convertir en l’epicentre de la creativitat i l’expressió visual amb la inauguració del Castelló Fotofest: Llum Verda. L’esdeveniment, fruit de la col·laboració entre Foto Fòrum Castelló i Castebrota, va desplegar una àmplia gamma d’activitats que van captivar als amants de la fotografia i pel medi del poble i més enllà.

El local de l’Ajuntament, situat al Carrer Ramon i Cajal, van acollir la festa visual que va començar a les 20.00 h. La col·laboració entre aquestes dues entitats va oferir concurs i exposició fotogràfica anomenada “Que puc fer jo?” pel medi.

PUBLICITAT

Un dels moments àlgids de la nit va ser la inauguració de l’exposició “Que puc fer jo?”, que presentava les millors imatges del concurs. El públic va tenir l’oportunitat de votar les seues fotos preferides, i, a l’enderrocament del teló de la nit, es va lliurar el premi a la imatge més aclamada pel públic.

Amb una assistència entusiasta, la imatge que es va alçar com la més votada va ser la que com a lema portava “Reutilitzem l’aigua de l’aire ‘acondicionat‘ per a regar les plantes.”, captant l’atenció i la preferència del públic. Seguint de prop, la foto anomenada “La Vida està en allò que obtenim de forma natural” es va posicionar com la segona més votada, confirmant l’èxit i la participació activa dels visitants.

L’esdeveniment, que va començar a les vuit de la vesprada, va oferir una experiència completa amb una “picaeta” per a tots els assistents. Així, la inauguració del Castelló Fotofest es consolida com una cita ineludible, destacant la riquesa artística i la passió pel món de la fotografia i el medi a la comunitat castellonenca.

A més, cal destacar que “Que puc fer jo” és una iniciativa de Castebrota que busca conscienciar els més menuts i no tan menuts sobre les xicotetes accions que poden realitzar diàriament per contribuir a la conservació del medi ambient.

Fotofest: “Llum Verda” il·lumina Castelló – Castebrota

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -