- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos Facebook Club de Patinatge de Castelló

El Club de Patinatge de Castelló torna a casa amb un notable èxit després de la seua destacada participació en el IV Trofeu Nacional Alhaurín de la Torre, segons les últimes actualitzacions compartides en el seu perfil de Facebook.

Encetant la temporada de Solodance amb gran força, les patinadores del club han demostrat el seu talent i dedicació en aquesta competició, que és considerada un dels trofeus més importants i de major nivell a tot Espanya.

Totes les patinadores del club han aconseguit classificar-se per a la fase final de la free dance, un èxit que va ser coronat amb dos ors i un bronze per a Castelló. Carlota Climent va destacar com a campiona cadet solodance, mentre que Jimena Cervera es va endur el bronze en la categoria juvenil solodance. A més, Mireia Montilla va guanyar l’or com a campiona júnior solodance, demostrant el seu domini i habilitat sobre la pista.

PUBLICITAT

El club no va perdre l’oportunitat de donar les gràcies al IV Trofeu Nacional Alhaurín de la Torre i a l’organització per la invitació i per posar en marxa un esdeveniment d’aquesta magnitud. Amb aquest impressionant inici de temporada, el Club de Patinatge de Castelló es prepara ara per a reptes futurs, com la World Cup de Brasília i Itàlia, així com els campionats preautonòmics.

El reconeixement i l’elogi van a tot l’equip, que ha demostrat una vegada més la seua habilitat i determinació en la pista de patinatge.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací