- PUBLICITAT -

CN | Aida

Després de concloure el primer cap de setmana del Castelló Foto Fest: Llum Verda, l’entusiasme i l’èxit s’han apoderat del nostre poble. Aquesta iniciativa, que ha marcat un abans i un després en el panorama cultural castelloner, ha aconseguit captar l’atenció i l’aplaudiment de la comunitat.

Amb res menys que cinc exposicions fotogràfiques simultànies, un fet inèdit a Castelló, els assistents han tingut l’oportunitat de tindre una experiència visual única. Tot va començar el divendres amb la col·locació de lones per part dels operaris municipals, una acció que va elevar encara més l’aposta d’aquesta edició amb un total de 15 lones, com a resultat del taller de fotografia de naturalesa celebrat el mes passat.

La vesprada del mateix divendres va veure el muntatge de l’exposició de José Mena al mercat, una oportunitat de descobrir les intricades belleses de la naturalesa a través de l’objectiu d’un expert en fotografia.

El dissabte va ser marcat per les inauguracions, amb la primera a l’Institut Vicente Gandia, on les fotografies de l’exposició “Foto Fòrum a l’Institut” van ser presentades amb detall. Deu visions úniques d’autors diferents que els alumnes gaudiran en les properes setmanes. Seguidament, a la biblioteca municipal, va tenir lloc la inauguració d'”Orsai” d’Ulisses Ortiz, una mostra captivadora que explora el desig d’accedir al prohibit en temps de pandèmia.

Per culminar aquest dia intens, es va dur a terme la inauguració oficial del festival amb la presentació de les fotografies participants en el concurs “Què Puc Fer Jo?” Amb els premis Mònica Pizarro i Gloria Peris adjudicats per votació popular.

El diumenge va oferir un dia de taller, on els participants van explorar les antigues tècniques de positivat amb el taller de cianotípia, revelant obres úniques amb llum solar.

Tot això ha estat possible gràcies al suport inestimable dels patrocinadors i l’ajuda de l’ajuntament, que ha cedit els seus espais i especialment la regidoria de cultura que ha cregut i col·laborat activament en aquest projecte.

Ara, amb l’èxit del cap de setmana, el focus es dirigeix cap a la marató fotogràfica del dia 10, convidant a tots els amants de la fotografia a unir-se a la festa, amb premis i detalls reservats per als participants. L’esperança és que la festa de la fotografia continue creixent i involucrant a tota la comunitat castellonenca. Vos esperem!

Foto Fest: Llum Verda

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -